Μυστικά της Εδέμ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μυστικά της Εδέμ

Πλοκή, Μυστήριο, Ένταση, Έρωτας.

ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Αλέξανδρος Σταύρου - Θα φύγει από την Εδέμ;

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
klarita
Admin
klarita

Αριθμός μηνυμάτων : 294
Ημερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
Τόπος : Λουκονοχώρα

Αλέξανδρος Σταύρου - Θα φύγει από την Εδέμ; Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αλέξανδρος Σταύρου - Θα φύγει από την Εδέμ;   Αλέξανδρος Σταύρου - Θα φύγει από την Εδέμ; EmptyΣαβ Απρ 24, 2010 2:29 am

Ο Αλέξανδρος Σταύρου μίλησε στον "Ελέυθερο Τύπο" και αποκάλυψε τι θα γίνει στα "Μυστικά της Εδέμ" αλλά και αν τελικά φύγει από το επιτυχημένο σίριαλ...

-Εχεις κάνεις συζητήσεις για την 3η σεζόν των «Μυστικών της Εδέμ».
"Φυσικά και έχω κάνει και όλα προβλέπονται μια χαρά. Τώρα, από εκεί και πέρα αν μερικοί καλοθελητές διαδίδουν άλλα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα..."

-Γιατί πιστεύεις πως κυκλοφορούν αυτές οι φήμες;
"Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω... Επρόκειτο για μια λάθος πληροφόρηση, αναπαράχθηκε στα Μέσα και φυσικά τη διαψεύδω. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι με ξέρουν και τους ξέρω, δεν «καβάλησα το καλάμι» ξαφνικά!"

-Πιστεύεις ότι βοήθησες με τη συμμετοχή σου την πορεία της σειράς;
"Δεν ξέρω αν τη βοήθησα. Εγώ πάντως βγήκα σίγουρα κερδισμένος!"

-Ενσαρκώνοντας και πάλι ένα σκληρό άντρα, τον Στέφανο Καρτάλη.
"Είναι άλλου τύπου σκληρός, δεν έχει σχέση με τον Στράτο της «Βέρας». Μπορεί να είναι σκληρός στο πώς αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις, αλλά έχει και τις ευαίσθητες πλευρές του."

-Τώρα, πρέπει να μου αποκαλύψεις τι θα γίνει με το γάμο σου με την Εύα (Φαίη Ξυλά) μετά την αποκάλυψη της σχέσης σου με τη Μελίτα. Θα χωρίσεις;
"Προς τα εκεί βαίνουν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως είμαι ερωτευμένος με τη Μελίτα και θέλουμε η σχέση μας να προχωρήσει, αφού η Εύα επιμένει να θέλει διαζύγιο. Και η συνέχεια επί της οθόνης..."
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://mystikatisedem.catsboard.com

Αλέξανδρος Σταύρου - Θα φύγει από την Εδέμ;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Θα φύγει ο Μπουγιούρης από την "Εδέμ"
» Βίντεο για τα Μυστικά της Εδέμ
» ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΙΡΕΣ !!!
» Βρέθηκε ο αγοραστής της "Εδέμ"

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Μυστικά της Εδέμ :: Γενικά :: Για τη σειρά-
Μετάβαση σε: